Aktiviteter

Till Havings skafferi är du välkommen för smakrika, läskande och kulturella äventyr. Med konceptet social dining ger vi plats för härliga möten och givande samtal med både nya och gamla bekantskaper. Måltidseventen äger rum i vårt exotiska orangeri där vindruvsrankor, citronträd, tomatodling och hänggungor skapar en unik atmosfär. Alltid små slutna sällskap, se tema och datum för social dining nedan.
Är ni ett privat sällskap kan ni boka ett eget event och datum för det.  

Boka in er på nedan event eller boka ert eget privata event (minst 6 personer), vi skräddarsyr gärna för er såväl privatpersoner som företag. Datum enligt önskemål eller förfrågan.

Korkekar och vinkorkar
Pris: från 795 kr/person
Korkeken – människans, djurens och växternas bästa vän. Detta vackra mytomspunna träd som ger biologisk mångfald och ett unikt material till mänskligheten. Vill du veta mer om korkeken och vinkorken i sällskap med vin och mat, då är detta event för dig. Vi inleder med ett glas vin med tilltugg och historien om korkeken. Fortsätter sedan kvällen med en meny lagad med fokus på lokala råvaror och pratar kork och vinkorkar.
Datum:
Juli: 1, 4, 14, 26
Augusti: 4, 12, 18
September: 9, 29

Botanisera bland portugisiska viner
Pris: från 695 kr/person inkl. middag
Välkommen på en härlig vinprovning. Vi går på upptäcktsfärd bland Gouveio, Alvarinho, Rabigato, Touriga nacional… en smakresa bland Portugals druvsorter. Portugal har en lång tradition som vinland, men inte så känt för oss i Sverige (än). Kanske hittar du en ny favorit? Vi provar 4 viner, doftar och pratar vin.
Datum:
Juni: 28
Juli: 12
Augusti: 2, 15
September: 15

Från norr till söder
Pris: från 695 kr/person inkl. middag
En spännande vinprovning där vi provar fyra viner från norr till söder och avslutar provningen med att äta en huvudrätt och fortsätta samtalet runt bordet.
Datum:
Juni: 10, 25
Juli: 8, 1
September: 23

Orange i orangeriet
Pris: från 595 kr/person inkl. middag
Häng på orangevinstrenden! En vintyp som blivit alltmer populär de senaste åren – modernt men uråldrigt. Vi provar 3 orangeviner och du får veta mer om dessa viner och vintypen. Vi avslutar eventet med en middag.
Datum:
Juli: 29
Augusti: 8