Julmarknad och rekresa till Portugal

 

Det är bråda dagar för Havings skafferi nu. Roligt tycker vi! Vi delar vår tid mellan renovering och iordningställande av huset för att kunna öppna Hemma hos Having skafferi i början av 2020, beställa och få leveranser av varor inför två julmarknader som vi ska vara med på i december plus allt annat som hör livet till. November har inte bjudit på särskilt mycket sol och då är det lätt drömma sig tillbaka till den rekresa till Portugal som vi gjorde i somras. Vi packade bilen och körde från Sverige i början av juni och var hemma igen i slutet av juli. En fantastisk resa där vi fick med oss massor med inspiration, besökte och knöt kontakter med producenter vars produkter vi har i vårt sortiment nu, lärde oss lite portugisiska (ja, vi började faktiskt med en intensivkurs i portugisiska i Porto) och såg spännande platser. Men det starkaste intrycket på oss gjorde alla människor vi träffade och de fina möten med portugiser vi hade. Där och då bestämde vi att Portugal är det land vi vill jobba mot för att hämta inspiration och ta in varor som inte finns i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.